Προφίλ

O κόσμος μας είναι ψηφιακός,το ίδιο και η επαγγελματική επικοινωνία.

Η  CROWN MEDIA  δραστηριοποιείται από το 1991 στο χώρο των επαγγελματικών συστημάτων  φωτισμού , ήχου και εικόνας,  προς πώληση και ενοικίαση, παρέχοντας αξιοπιστία μηχανημάτων και ανταγωνιστικότητα υπηρεσιών.   Έχοντας την πιο άριστη ποιότητα σε προϊόντα  , η  CROWN MEDIA   με επαγγελματισμό και σοβαρότητα , εκπληρώνει της ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών της για κάτι το διαφορετικό, στα κοινωνικά, επαγγελματικά , καλλιτεχνικά  event τους.

Διοργανώνουμε εκδηλώσεις όπως:

  • Γάμος
  • Βάφτιση
  • Συνέδρια
  • Ομιλίες
  • Party
  • Συναυλίες
  • Εκθέσεις
  • Εγκαίνια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις  δήμων  κ.α.

Καλύπτουμε και υποστηρίζουμε κάθε είδους εκδηλώσεις με της ποιο αυξημένες απαιτήσεις, αφού έχουμε στην διάθεση μας Laser RGB, Interactive floor, 3D Hologram (Mussion),Projectors screens (Front & Rear)  και μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

Τα 20 χρόνια εμπειρίας,   η διοργάνωση  εκδηλώσεων με υψηλές απαιτήσεις,  σε συνδυασμό με την κατασκευή   μεγάλων και πρωτότυπων επαγγελματικών χώρων σε όλο τον Ελλαδικό  χώρο, διασφαλίζουν την εγγύηση και την σιγουριά που δίνει η CROWN MEDIA στους πελάτες της.
Στόχος  της εταιρίας είναι η ικανοποίηση των πελατών της  και για αυτό βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα  να προτείνει  λύσεις και να προβεί  σε αλλαγές , ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό  αποτέλεσμα  στους πελάτες της.

Συνεργαζόμαστε με της  ποιο αξιόπιστες εταιρίες του εξωτερικού, επιλέγοντας άριστα προϊόντα. Το μεγαλύτερο βάρος της ευθύνης μας το ρίχνουμε στο άμεσο service και στην συνεχής τεχνική υποστήριξη.

Αποτελούμε μια δυναμική  εταιρία στον χώρο των LED διατηρώντας ειδικό τμήμα για την κατασκευή LED υψηλής ισχύος (high power led) και την  διάθεση καινοτόμων προϊόντων  led για  τους πελάτες μας.  Η CROWN MEDIA  έχει  βραβευτεί για αυτόν το λόγο  από μεγάλες  εταιρίες φωτισμού  όπως  είναι  η PHILIPS   και η  PR LIGHTING. Έχουν δημοσιευτεί επίσης  άρθρα και αφιερώσεις σε εγκεκριμένα  περιοδικά  φωτισμού  για το έργο της  CROWN MEDIA.

Διαθέτουμε  σε αποκλειστικότητα για την Ελλάδα,  εκπληκτικά προϊόντα όπως:  φωτιζόμενο ξύλο και φωτιζόμενο γρανίτη.

Η πολυετής εμπειρία, η ιδιαίτερη τεχνογνωσία και ποικιλία προϊόντων LED  καθιστά την CROWNMEDIA  μοναδική στον αρχιτεκτονικό φωτισμό. Αναλαμβάνουμε τον φωτισμό σε  κτίρια- gallery – εξωτερικούς  χώρους – πάρκα – πισινές – αρχαιολογικούς χώρους – βιτρίνες – επιγραφές – γέφυρες – εμπορικά κέντρα  κ.α.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό επαγγελματικών χώρων και παρουσιάζουμε ολοκληρωμένη μελέτη ήχο-φωτιστικής κάλυψης  σε 3D animation.
Με λίγα λόγια, η τέχνη της επικοινωνίας ,της καλλιτεχνικής δημιουργίας, της ειδικευμένης ήχο-φωτιστικής λύσης για κάθε περίπτωση, ονομάζεται CROWN MEDIA